bubbelpool

nu har man kommit hem ifrån badet, när michelle & jag stog i kön till rutchbanan så kom nelly, (killarnas syrra) och sa att dom var där och pekade. vi stack sedan ner till vattnet och umgicks med dom i tre timmar. efter det så åt jag & michelle på ngn resturang & sedan cyklade vi hem till stuuugan. nu sitter vi och öser på med musik. ni får ha det.

/ bec ♥

badaa

Sitter och väntar på att komma in i badhuset med michelle.. Det är sjukt lång kö. Vi såg killarna ifrån i förrgår med. Snacka om att sverige är litet! Ikväll blir det lite allt möjligt. Puss


regn, regn, regn

idag har det regnat,regnat & regnat. vi har inte gjort så mycket utan att vi var och åt middag på en resturang i borgolm. efter det var vi på diggeloo & det var sjukt nice, fast vi stack efter två timmar pågrund av att vi var pisseblöta. det är sjukt. jag träffade blandannat klara willhemsson, en tjej jag träffade för fem år sedan i tennerifa som bor i växsjö. var inte säker på att det var hon, men man kollade upp det efteråt (a)
det blev rena rama allsången när molle sjöng vart ligger landet där man böjer bananerna. han drog även ett bra skämt.
- hör ni bra där bak?
- jaaa
- jag visste inte att man hörde så bra där bak (röven.)

haha!. imorgon ska vi träffa två killar, och hänga vid stranden antar jag.

/ bec ♥


solen steeker

idag har det varit rätt skönt väder. vi har varit i borgholm och shoppat, har även legat på stranden och badat i poolen. var även i havet, men doppade mig inte för det var kallt som is! men ja. soomnade även vid sex typ för mådde as dåligt :S.
fast det e bättre nu. klockan e snart tolv, alla mina inlägg brukar komma i den tiden nu känner jag. lite knepigt. men nu ska jag se på film om jag orkar.
justdet, vi träffade även två snygga killar som kallade oss the bad girls. de anklagade även oss för att ha kastat deras handukar i poolen. och när de skulle hem med sin familj kom deras pappa och sa, här har vi två singel killar som vill träffa er. släpper av dom vid nio oss er ikväll i eran kåk så får vi se vad som händer. haha riktigt snice!
/ bec ♥

kväll

soom sagt vi stack in till borgholm och där köpte jag en hel del saker faktist. vi käkade även lunch där. grillspätt, muumma! har inte gjort så mycket annat än att tagit en massa kort, hängt vid stranden men ej badat pga att det var verkligen is kallt i vattnet. kallare en vad det e i göteborg i april!
nu ska jag snart sova för ska ut och springa tidigt imorgon.

/ bec ♥



godmorgon

nu är man på öland och har varit sedan igår eftermiddag.
jag och michelle gick upp halv sju idag. klädde på oss & gick ut och sprang längs stranden. riktigt härligt! in igen och vi håller just nu på att fixa oss, fast datan för så att det blir på ett segt sätt.
vi ska in till borgholm om någon timma & shoppa. blir väl att fika vid hamnen med. har även målat naglarna rosa&svarta. men nu ska jag göra annat.

/ bec ♥

mobil blogg

Sitter i bilen påväg till öland nu. Har även stannat på max och ätit. Michelle och jag är sega idag, haha!


Vila i frid

jag kan inte fatta att det är sant
vila i frid alexandra gruvander

hanna, jag finns här för dig ♥

kåkenäs

Träffade janna och vi cyklade till kåkenäs. På vägen mötte vi roliga typer som fick oss på skratt. När vi kom fram mötte pontus och adde oss. Vi badade och det var faktist väldigt varmt, 23 grader i vattnet. Fast på land var det motsatsen, frös sönder till en isbit typ. Vi stack till donken och köpte glass och läsk. Muums. Två 8åringar och en 10åring, eller som sagt addes före detta grannar var där själva vid tiotiden. Dom var galna och lite konstiga om man får säga så. Dom tyckte vi var lebbar och bögar. Fast dom själva var det. Sedan stack jag hem till min underbara data som jag saknat. Får se om jag packar till öland idag eller imorgon, för snart åker jag. Dom senaste dagarna har varit otroligt fantastiska. Och jag vill verkligen inte åka längre..

 

/ bec ♥


underbara


grillning vid kåkenäs - yesterday

man gick upp vid åtta, åkte & köpte skor & sedan till stations huset och fixade inlägg till mina fuckade fötter.
senare träffade jag sara och vi cyklade och hämtade min kamera, fixade min mobil & sedan handlade vi en massa mat. sedan hem till mig och vi gjorde en massa grillspätt med korv, kött, grönsaker, köttbulllar med mera på. inte för att vi är så duktiga direkt, men det var ju första gången. sedan ner till kåkenäs för att träffa janna,elin,elsa,jeffy,adrian,filip,tristan & poontus. sara var ju självklart med! vi grillade och killarna badade även. hade sjukt kul. tagit nästan 800 bilder, men orkar inte lägga upp dom! stack hem vid tio lite drygt, till janna då. sov över oss henne och vi är totalt galna, iaf hon!

idag gick vi upp vid halv ett och träffade poontus & adde. satt vid en trappa och åt en massa kex och ost. david, madde, jonte,  linn, emelie, malin, anna & moaa gick förbi. fast inte samtidigt. fick man träffa dom med, underbart!
sedan skulle man hem. ska packa nu & sedan träffar jag janna igen!

/ bec ♥


3D Glasögon = sexigt


göteborg i mitt hjärta

imorse gick man upp vid åtta tiden, väldigt tidigt för att vara mig om man säger så. Fixade mig och städade lite och så. Sedan tog lata jag bussen ner till stationen för cykeln kunde jag ej ta för bromsarna var söndriga. Träffade elsa, janna & sara och vi satte oss på tåget till centralen. När vi kom fram gick vi in i nordstan en stund och åt något & vi köpte varsin gullig accesoar. Vi missade spårvagnen och stressade ihjäl oss för vi gick vilse på nordstan. Tog en annan & stack till bion, vi fick snygga 3d glasögon för vi skulle se shrek eller hur man stavar det. Den var helt okej, väldigt rolig och så, ahha känner mig liten nu igen! Vi fick behålla glasögonen för vi är så coola. När vi väntade på spårvagnen tillbaka såg jag gissan älskling, av alla i Göteborg träffade jag just henne, helt amazing! Sedan åkte vi tillbaka till nordstan och åt igen, haha sikka matvrak vi är. Kollade i typ tre affärer eller något sedan var det tåget hem. Vi fick sitta i typ utgångs saken för alla platser var fulla. När vi kom till stenungsund igen sa vi hejdå till elsa som skulle till något ställe och jag, sara & janna åkte till mig. Satt vid datan en stund sedan stack vi till kyrkenorum & var med tristan! Vi gullade oss med hans kaniner, blomman & något mer namn, ehhe glömska jag.. sedan lekte vi på ett dagis för vi e så snälla hästar. Sara fick skjuts hem och jag & janna cyklade då hem. Klockan är bara elva och jag har hunnit med en hel del idag faktist. Imorgon ska jag sova oss janna för föräldrarna sticker & då blir det trist här hemma. Vi ska förmodligen även grilla med underbara människor. Och jag får träffa david, som jag inte träffat på evigheter känns det som! Faktist två veckor men endå..

/ bec ♥

 


klätterställning

som sagt jag cyklade och mötte sara och vi stack till ica och kollade vad vi skulle äta men hittade ingenting så vi köpte en kebab pizza och satte oss utan för kopper kyrkan för att äta den. lol såklart började det regna så vi tog med den till under en tunnel. då kom massa killar så vi slängde den och stack och mötte vicce. vi gjorde lite saker & sedan stack vi till mig och satt vi datan en stund. klockan var halv tio efter en liten stund så sara skulle hem. vicce & jag åt då pannkakor & stack ut. imorgon blir det gbg med en massa folk, bio schrek i 3d med mera!

/  bec ♥


torp köpcentrum

maddi sov oss mig tills idag, vaknade av att hon ringde mig för att hon inte vågade väcka mig -.-
hon plattade faktist mitt hår, haha! och vi stack till torp med hennes syster & hennes pappa. jag köpte två linnen & en vitamin watter!
nu är jag hemma igen och ska snart träffa victor & sara.

/ bec ♥

snabb inlägg

måndag kväll nu då. imose gick man upp i hyfsad tid & fixade sig. maddi och jag tog bussen till torget och åt på te amo. kyckling sallad - muuums. sedan stack vi till henne och kollade på eclipse & gick ut med hennes hundar som hatar mig! sedan hem till mig igen och åt man igen. och sedan cyklade vi till ica. man kan säga att jag blev omringad av ett antal speciella människor..
vi köpte things och sedan kollade vi halvägs på två filmer. nu ska vi göra annat.

/ bec ♥

Godnatt

klockan är inte så mycket men jag funderar på att gå och lägga mig endå. är sjukt trött & orkar knappt göra något annat än att smsa med min gullunge. har målat om mina naglar ennu en gång. nu är dom gröna & blåa, fråga mig inte om färgen men jag ville prova något annorlunda.

/ bec ♥

Ta mig tillbaka

jag saknar er redan & jag hoppas vi alla ses någon gång igen!




Jobb & packa

idag har jag inte gjort mycket mer än att ha städat mitt rum som jag alltid gör på söndagar. har packat upp allt ifrån x3m med. för måste börja packa till öland om en stund med. men först ska jag iväg och jobba en timma eller två, kännar 500 kronor på det. dom pengarna går åt på fem minuter på borgholm som ligger på öland.

/ bec ♥

planer inför veckan

på måndag ska jag & maddi till liseberg för roliga folk ska sjunga då.
på tisdag blir det gothia.
på onsdag blir det bio med maddi & janna kanske och efter det gothia.
på torsdag blir det liseberg med gissan, malin, viccan, anna & madde och efter det gothia discot.
på fredag blir det gothia & sedan gothia discot med michelle löfdahl som sedan följer med mig hem.
sedan åker jag till älskade öland, härligt som fan!

jag kommer sakna alla här hemma ennu mer en vad jag gör nu.
ska passa på att träffa dom bästa medans jag har dom.

/ bec ♥

en massa mat affärer

trodde faktist jag skulle vakna tidigt eftersom jag börjat vänja mig att gå upp vid sju eller sex tiden med ack nej. vaknade halv ett och var helt slut efter gårdagen. satte mig vid datan och plattade håret. en timma senare var jag vid ica supermarket och mötte älskade maddi. sedan cyklade vi till mig så jag fick kolla i tidningen då det stog om lägret jag hade varit på, rätt tufft faktist. vi mötte janna och vi cyklade till torget och gick först in på coop för jag ville ha glass, men sedan fanns den inte där så vi cyklade till kvantum & då kom jag på att jag inte längre ville ha glass utan baguett och potatissallad eller kex och ost. vi kom sedan på skit samma vi sticker till willys för det e billigare så det gjorde vi. men där var baugetten slut och osten var inte i rätt sort och drickan var bara euro shopper. så vi fick dra tillbaka till kvantum och där köpte vi baguett, potatisallad, ost & kex. vi hade även samlat på oss ett dusin gratis plast skedar. tillbaka till torget och min älskade brygga & åt. vääldigt muuma var det. när vi tröttnat på det cyklade vi till kdal och lekte på klätterställningar & sedan till ica supermarket och köpte jordgubbar som vi då åt. snacka om att äta mycket?. jeffy är i sverige så vi bestämde oss för att träffa han och adde. så vi cyklade till kyrkenorum och gjorde det. vi kollade på en bit av två olika dåliga filmer, en utav dom var i'm a legend. den andra minns jag inte. vi lyssnade på musik & kollade vidios och sånt. en massa kul iaf. sedan stack jag, janna & madde till hasselborden och köpte glass & sedan stack vi alla hem. en lång dag med en massa mataffärer. hehe..

älskling

/ bec ♥

hemma igen

Dag 1

Man kom till kungshamn vid tre tiden. jag vägrade åka direkt till skolan där vi skulle bo så mamma & jag åkte runt vid torget en stund. När vi väl kom till skolan träffade jag madde & anna och vi gick med våra föreldrar bort till klubbhuset för att skriva in oss. Vi fick även två par träningsätt
& en overall.  Rött, svart & blått. Enligt mig var det inte så matchande färger direkt. Vi fick sedan ett rum med fyra andra tjejer ifrån mariestad. Vi blåste upp madrasserna & sedan kom victoria & malin med. Föreldrarna stack och nu skulle vi fixa klart våran sovplats. Det var två rum, det andra var alla andra tjejer i. vi träffade två stycken snälla 98or som hette angelica & karoline, de fick sova med oss tillslut. Och även en schysst & underbar tjej vi träffade redan första timman, som hette gissan. Vi alla stack till samlingen och där fick vi tre tränare som vi speciellt skulle ha. Olle, magnus & kevin. Eller som jag säger kävin.  Vi var tjugo tjejer som fick heta grupp nummer 1. Både grupp nummer 2,3 & 4 var kill grupper. Riktigt härligt med många snygga killar utan tröja tänkte man såklart & det var rätt tänkt. Nu blev vi ännu en gång upp delade i fyra grupper bland tjejerna. Jag kom med ellen, angelica, amanda & ida. Vi mötte dom andra  grupperna eller som kallat lagen i en skriktävling. Vi vann ej tuvärr men man kan säga att jag fick riktig migrän efter det. Alla lag, både tjejer och killar gick bort till matsalen och kollade vm finalen på stor bildskärm. Spanien vann såklart, jag var lycklig. kändes lite konstigt eftersom alla killar skrek plus jag. Alla andra tjejer stirrade som om jag hade ont eller något, haha! Dagen var redan slut och det grillades hamburgare till kvällsmat, riktigt gott. Sedan var det sängdags för våran del eftersom träningen började tidigt nästa dag.. ingen kom i säng i tid och det blev väldigt sent för många, men jag somnade rätt snabbt endå enligt dom andra, den enda natten det var jag faktist. Jag blev tydligen fotograferad i sömnen med.. kul va?. Nej.

 

Dag 2

Vaknade av en smäll i dörren. Anna & madde hade gått upp vid kvart över sex och börjat packa och sånt. Så jag gick med upp och gjorde samma sak. Dom andra vaknade eftersom kevin kom in och väkte dom. Det blev frukost & sedan ett innebandy pass på 90 minuter. Shiet tänkte man, dom flesta var 18, eller 17 år och spelade i antingen elit serien eller landslaget och hade tävlat om final platser i sm och sånt. Det var inte sant hur skulle detta nu gå?. Det gick faktist jätte bra! Efter träningen var över var det direkt teori pass och vi lärde oss en hel del. Sedan lunch & ett till 90 minuters innebandy pass. Efter det hade vi lite friitid och vi stenungsundare och göteborgare stack till ica och jag köpte faktist bara hårnålar för jag glömde det hemma. Vi trodde det inte skulle vara med träningar med jo visst.  Skulle vara en små måls tunering. Så alla lag delades upp i grupper med fem personer i varje. En tjej i varje dock. Alla spelade tre matcher var och sedan gick man vidare till kvartsfinal, semi & sedan final på två mål. Mitt lag med cotchen bagarn, eller annars johan vann första matchen, andra, tredje… osv enda tills vi hade vunnit 12 matcher. Vi var i final och det var närvöst, alla kollade på & vi mötte malins lag. Man kunde vinna glass & fripass för fysen som väntade oss alla andra dagar.  Den matchen var gämn fast vi vann den endå! Bagarn var glad och det var jag med! Den dagen somnade alla snabbt.

 

 

Dag 3

Vaknade på samma sätt igen. Gjorde samma saker. Stack iväg på ett 90 minuters innebandy pass, efter det löpning i en timma ute. Fotbolls pass. Sedan teori & sedan ett 90 minuters innebandy pass igen & sedan yttligare ett teori passs. Orkar inte skriva mer om dagen men den var verkligen super bra.

 

Dag 4

Innebandy pass, fys styrka som även gick as bra för min del. Victoria och jag ägde skiten ur många! Olle bara, riktiga biffar (h). teori då vi fick som uppgift att vila, väldigt skönt att få en timmas vila för en gångs skull! Innebandy pass igen och sedan var det brändboll mot killarna. Efter det var alla tjejer och killar i matsalen igen för att köra jeppodi eller vad det heter. Fanns massa olika kategorieer och vi ledde allt fram till sista frågan, då finalen. Vi hade gissat, skämt ut oss, dansat & sjungt. Vi hade 1600 poäng och dom andra hade runt 300 till 900. Sångfågeln fredrik och knäppa adam i mitt lag satsade allt och frågan var. I vilket land spelas vm år 2012. Adam skrek ut england innan vi andra ens hann säga att det skulle vara brasilien så där förlorade vi dock, men gott om skratt var det verkligen. Efteråt stack jag och victoria till klubbhuset och umgicks med dom små plus jonas, eller som han kallas storken junior. Fyfan vilken härlig kille han är! Senare skulle alla samlas och ta kort. Alla viste vad som väntade, de skulle hälla vatten över oss. Men alla var snabba och han springa iväg utan att bli blöta. Men sedan blev det vattenkrig och någon kille sprang in i stackars lilla karoline så hon flög och slog i hela kroppen, men det gick hyfsat bra tillslut som tur var. Dagen var då slut och sista träningsdagen väntade nästa dag.

 

Dag 5

Sovmorgon ett tag så vi alla slapp två teori pass och ett bollpass pågrund av att det blev för mycket helt enkelt. Vi hade sedan innebandyträning, direkt efter fys och direkt efter det innebandy igen. Det var över 250 minuter utan paus. Men det gick bra. På fysen var det fysbingo och mitt lag vann två omgångar av tre! Det var sista kvällen för oss så vi umgicks med alla andra underbara personer.

 

Dag 6

Vi blev väkte och gjorde det vi skulle. Samlades för en kort halvtimmas träning vid hallen. Sedan match mot ledarna. Vi förlorade men även gjorde vi hela 4 mål mot några av sveriges bästa spelare. Alla andra lag förlorade med mot ledarena så det var inte så konstigt. Vi kollade alla andras matcher & städade även mycket. Sedan var det avslutning och föreldrarna kom och våra tränare höll olika tal. Jag förstog hur mycket vi alla lärt oss och hur många nya vänner jag fått. Vilka underbara tränare jag haft. Robert målvaktstränaren som fått hjälpa mig en hel del med mina fötter & knän och verkligen betyt så mycket för mig. Kevin, eller a kävin som är så rolig och härlig. Olle som är snabb, kul & lustig. Eller magnus den lugna tränaren som vet vad han vill & han får det. Men bagnarn jonas, verkligen värdens snällaste & omtänksamaste tränare jag någonsin haft. Han förstog mig verkligen jätte bra! Allt var över och det fanns inte mycket kvar att göra. Jag grät inte trots att jag trodde att jag skulle. Vi tog avslutnings farväl & några kort. Många långa kramar blev det och sedan åkte man hem helt enkelt..

Nu är jag hemma i min mjuka säng och är helt slut. Jag saknar allt så mycket & vill redan tillbaka.

/ bec ♥


naglack

sitter här & målar naglarna, har nu 50 olika naglack som jag köpt under denna vecka, hihi rätt grym är jag va? (a)
har gjort en header till underbara maddi idag, cheeka in maddis blogg.

fan vad folk ska röka, hatar den skiten helt enkelt!

/ bec ♥

svenshögen

idag gick man upp i hyfsad tid och satte sig vid datan. satt där en stund och sedan kom maddi till mig. vi cyklade till donken och åt mc flurry. sedan var vi på torget en stund och sedan hem till mig efter ett tag. vi hade folk på middag, maddi och jag åt snabbt och stack sedan till svenshögen med hennes syster och hennes pappa med. det var rätt kallt i vattnet. fast man frös ju inte ihäl direkt. två p12or som kastade sand och skit på oss.  man bara tror dom att dom är något eller. fjaaaantar !
nu är man hemma igen. gästerna / eller a en bit av min galna släkt är fortfarande här & dom sitter och tjattar, orkar inte höra på så ska kolla på film och packa, igen ..

/ bec ♥


awesome

köpte en ny mobil idag, fick välja vilken jag ville. var riktigt svårt att bestämma sig. hittade tre stycken jag tyckte värkade bra. en samsug halv tutch, & två sony ericsson med hel tutch. jag hatar tutch men ville endå ha det. jag kunde verkligen inte bestämma mig så lät alexander i kassan välja. han valde samsugen, den är rätt svår nu i början för mig men jag antar att jag lär mig så småningom. fick även en låne systemkamera så jag kan andvända den på lägret. mn egna systemkamera är på lagning. skickade in den för cirka en månad sedan. fick reda på idag att den hade kommit tillbaka förra veckan klar och så till stenungsund. men att dom av "mistag" råkat skicka tillbaka den till stockholm. haha, säkert då eller.

träffade underbara maddi när jag kom hem. dock kom hon direkt ifrån danmark. vi cyklade runt och gjorde ett antal saker. vi mötte även på boy.
kom nyss hem nu & ska packa & chilla lite framför tv'n med popcorn.

stackars kusin vitamin har opererat knät, flyttat knäskålen 8 mm & får inte böja knät på hela tolv veckor. hon får aldrig mer spela fotboll heller. nu är man den enda i släkten som inte opererat knät. men har fått reda på att det lär behövas så småningom..

/ bec ♥

härligt

just nu ligger man ute i solen och steeker. sjukt varmt är det ute. och jag kan inte göra annat än att älska det. har fixat mig och snart ska man iväg och lämna in mobilen och hämta ut en låne system kamera som jag ska andvända på lägret.  eftersom min egna inte har kommit tillbaka ifrån underbara stockholm. känner mig rätt stolt som gick upp vid halv ett tiden idag. alla andra dagar på den senaste tiden har jag gått upp vid tre tiden, snacka om att sova bort dagen totalt. kanske ska träffa maddi sedan, isåfall sticker vi till svenshögen och badar. tåget in och tåget ut, haha!
två dagar kvar och sedan sticker man! helt underbart, soft att slippa päronen med. nu ska man sooola igen.

⁄ bec ♥

chill out

idag har varit en riktigt ta det lugnt dag. nästan inte gjort ett skit. varit nere på kallbergs och skulle lämna in min mobil, men nej måste åka tillbaka imorgon och göra det tuvär.
sedan stack man och träffa min kusse och åt middag oss folk. jag & hon stack sedan ner till torget en snabbis. jag själv köpte en handväska, 5 naglack, lösnaglar & stephanie meyers nya bok "bee tanners andra liv." nu ligger man i sängen och klockan är inte ens åtta. ska nog fixa lite manekyr elr ngt, eftersom jag inte har något annat för mig. sjukt chill faktist. har bra planer inför veckan som kommer. sticker iväg på innebandyläger & efter till gothia med underbara folk!

/ bec ♥

Jag har världens bästa vänner


youtube kanal

nu är klockan 23:38 - är inte ett dugg trött alls. gick ju upp vid halv två idag och har bara slöat så, här kan man ligga vaken till imorgon vid sex, eftersom jag ska upp först vid sju och följa med mammi till ikea och köpa skrivbord och skit, efter det ska jag med henne till kungälv, är mina kusiner hemma så hälsar vi förhopningsvist på dom med. på kvällen ska man till folk och äta middag och efter det blir det kanske övernattning med folk, väldigt nice. min mobil är även sönder så jag nås inte via den på ett bra tag. lite sorgligt att min systemkamera & min mobil gick i sönder på samma sätt - ramlade ner ifrån min höga dumma säng. fast kameran hoppas jag att få tillbaka väldigt snart.
har även köpt en väldigt snygg body, blå & vit randig är den. självklart är det ingen sex body som vissa tror, en helt vanlig som man kan ha ngra shorts till.

man har även lagt in ett antal videos som är gamla & nya på min youtube kanal.
ni hittar den här nera.

http://www.youtube.com/user/xJustliikeUsx

nu ska jag göra annat, funderar på att skriva en låt och spela lite på min gitarr, det var ju ett tag sedan så varför inte?.
kyyssar !

/ bec ♥

jag saknar min bästavän!

jag saknar min bästavän något enormt.
vill bara att hon ska komma hem ifrån värmen i thailand.
längtar så mycket tills dess.

aldrig förr har så mycket tid gått så fort
tänker på alla saker vi har gjort
sen den dagen du och jag blev vänner
är det ett årtal, månader, trehundrasextiofem dagar
men alltid samma känsla, även att vi förändras
och lågan brinner trots att vindarna har blåst hårt ibland
och om vi någon gång gråter så möts vi alltid åter
i lyckorus och det är därför jag älskar dig

jag minns allt, det finns inget rum som är tomt
ser hur det goda berövar oss på allt ont
och jag tar vara på varenda minut
så låt mig vandra här på vår väg utan slut
och alltid samma känsla, även att vi förändras
vi lyser starkt och klart fast tiden borde satt sina spår
och om vi någon gång gråter så möts vi alltid åter
i lyckorus och det är därför jag älskar dig ♥

Utegångsförbud

då har man utegångsförbud, inte kul eftersom det är så jävla varmt ute.
haft gäster idag och så. har även snackat med min älskade moa som är i thailand. packat till x3m med. sedan har jag inte gjort så mycket mer. sov till halv två, haha  kalla mig inte sömntuta bara. spelade supporterarena ett tag med, ligger tvåa i sverige nu, bättre en mamma, iaf i ngra minuter till (a)
lägger upp en underbar video ifrån 5an, då a & b klasserna gjorde dansnummer via idrotten, tyckte själv det var jätte tråkigt, men det är kul att kolla på andra som skämmer ut sig totalt. men det är väl det livet handlar om, att skämma ut sig & ha roligt?.

/ bec ♥


gammal video, men riktigt rolig!


skara sommarland

vaknade av nillas väkarklocka tidigt imorse, vi fixade oss och stack till bussen emot skara sommarland. där vi åkte en massa atraktioner först på land, tranan sa pernilla att hon trodde den skulle vara töntig & seriöst jag skrek som en idiot. haha, men av glädje såklart, nu är dagen imorgon tror jag. opps, bloggat hela dagen kan man säga då (a)
sedan åt vi med gården & efter det var vi i vattenlandet, åkte en massa ruchbanor & skit, as nice ju.
resan hem var seg, jag somnade i nillas knä, ska fixa ngra videos nu.

/ bec ♥


trötteer

nu är man hemma i stenungsund igen. man grillade hamburgare med familjen & sedan kom nilla. hon ska sova oss mig tills imorgon, då det är skara sommarland med gården som sagt. vi har spelat supporterarea & king. även kollat en bit av scary movie 2. haha, lol så failade är dom. hittade även en massa gamla videos ifrån mellanstadiet och lågstadiet, och mina sångår och gamla innebandy matcher. riktigt kul att kolla på faktist. kommer nog så småningen om att lägga upp dom. nu är klockan tjugo i ett på natten och ska upp klockan sex, alltså om fem timmar lite drygt, så borde nog gå och lägga mig.. nilla ligger redan i den andra sängen bredvid mig och spelar på hennes mobil och hon ska snart sova hon med såklart.
har även insätt att det e bara fyra dagar kvar till x3m, och jag är sjukt närvös.

/ bec ♥

random

har varit hemma oss jennifer i några timmar nu. gudstjänsen gick helt okej. det var inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara. ska snart fixa naglarna igen. sedan blir det att försöka vara uppe hela natten.

/ bec ♥

video


mobil inlägg

Sista dagen i åmål idag. Imorgon åker jag hem till stenungsund. Då pernilla sover oss mig till dagen efter då det blir skara sommarland med henne och gården. Just nu är man slapp,orkar inte göra mkt alls. Ligger i jennifers säng och halv sover. Ska fixa mig till gudstjänst tuvär. Ha det.

/ bec♥

natt inlägg

efter karlstad så stack vi och badade vid öräs & badade, hett var det verkligen. efter det skyndade vi oss och stack till bion & kollade på eclipse, andra gången för mig och jag ska se den fler gånger via bio, lättfett. åh, den e så jävla bra. något som inte jennifer tyckte, men endå.

klockan är nu snart ett på natten och vi sitter och målar naglarna, fixar bilder och sånt.

själv har man köpt 12 st naglack idag, hehe.. själv kan man knappt måla men det är gulligt att ha mkt av ngt.
nu ska jag göra annat.
jag tänker på dig älskling.

/ bec ♥



dagen i karlstad

Nu är man i åmål & har varit i tre dagar. Idag var jag, Jennifer & Sarah i Karlstad & shoppade.

/ Bec ♥

RSS 2.0