söndags förmiddag

idag har jag tänkt att packa till åmål, x3m & öland. men innan dess måste jag ut och jobba, alltså nu. behöver tjänna pengar nu innan jag åker.

jag älskar dig moa fors, du är fett med saknad.

/ bec ♥

Liseberg

igår var jag på liseberg med älskade fnatte. hoppade på röd express och fick sitta bredvid en tant. fnatte fick sitta långt fram. busschaffören var lite rubbad och knäpp han bara sätt er på golvet människor. vi åkte saker och jag vann två gosedjur & två chipspåsar, hihi! på vägen hem fick vi värdens bästa och snyggaste skrattanfall så alla kollade på oss, ikl hunden :(
filmer & bilder kommer så småningom, eller a när jag orkar ladda över till datan.

/ bec ♥

midsommar

idag är det midsommar då va, i alla fall i cirka tjugo minuter till. firade dagen på råön med familjen & maddi. vi åt massa mumsigt. träffade tina, alice, nilla, angelica, oliver & många andra roliga med. efter det åkte maddi och jag buss lite här och vart, fick vänta i över en timma för vi trodde det var en vanlig dag, men det var tydligen en "helgdag" fasten det var fredag. åkte till familjen nilsson och det var fest där. helt okej faktist. mamma fick kramp och kunde inte röra sig så hon fick åka hem tidigt, alltså med oss.. bara till halv tolv denna dag, brukar oftast vara til fyra eller sex.
ska kolla på systrar i jeans för tredje gången idag, snacka om beroende?
sedan ska jag sova om jag orkar, jag är så lat nu - fasten jag inte gjort något.

/ bec ♥

fram och tillbaka..

idag gick man upp hyfsat tidigt för att det skulle vara sommarlov. cyklade och träffade angelica och vi stack till torget, var där en liten stund och sedan stack vi till mig , efter det köpte vi baugett och potatis sallad och gick upp i en taggig och läskig skog och åt det. sedan cyklade hon hem.
några timmar senare sa mamma att jag skulle få ett västtrafik kort så jag träffade maddi och vi cyklade ner till torget igen och köpte det.
har inte ätit middag än och klockan är redan åtta, rätt smart jag är.

funderar starkt på att dra ut och träffa några roliga ett tag, men samt orkar jag inte för det e midsommar imorgon och måste fixa stuffs till det..

köpte lösnaglar idag & även ett paket med 100 ofärgade och ogjorde lösnaglar som jag själv nu ska fixa till. får se hur det går.

/ bec ♥

helt random..

denna dagen har varit sjukt irreterande. nästan inte gjort ett skit. städat, städat, städat.. har rensat ut alla mina gaderober med och slängt uten del. vilka sjuka färglada stilar jag haft asså. jag kan inte fatta det nu, liksom aldrig att jag skulle gå i ett par gula shorts med ett lila linne, riktigt läskigt fult!
om två månader börjar vi skolan, huhu.. längtar absolut inte. kan man inte ha sommarlov förevigt, kan tiden inte bara stanna?. svaret är självklart, nej.
jag saknar alla bortresta skitungar och jag tycker att ni ska komma hem nu för det är piss tråkigt utan er.

det finns en sann vän i värden för oss alla. jag har funnit min.

/ bec ♥

RSS 2.0