MINI JULAFTON?

Igår var en helt okej dag. Själv steg man först upp ur sängen vid två tiden, hade ett stressjobb att fixa sig i ordning ifrån början till klar på en kvart. Sedan knackade det på dörren. Robin & Viktor med familj hade kommit för att fira mini jul? Dom är 4 och sex år så det var inte lätt heller. Dom fick någon bablade eller vadfan det heter, det var det man gjorde i  typ sex timmar med dom tills man fick dom att somna på ens armar när man låg och kollade facbook. Själv fick man massor med pengar & body splash, jordgubb!


SVAR PÅ ERA FRÅGOR

Vem fick din första kyss?
Han heter Fredrik Ek, När våra familjer var på semester i Tunisien.
Bråkar du med någon?
Känner mig lite glad att jag fick den frågan idag. Men det finns många jag tycker illa om såklart. Men jag bråkar nog inte direkt med någon just nu.

Favorit musik/favorit band?
Jag tycker om den mesta musiken, speciellt hipp hopp, pop, dansband, r&b, rock. Allt möjligt helt enkelt. Så jag har ingen direkt favorit musik. Men mitt favorit band är självklart Green day.
Vart köper du dina kläder?
Det mesta köper jag nog på gina tricot, H&M, jord, you&me, JC eller cubus. Även team sportia och sådanna afärrer ibland.
Vad hände med den kompisen du miste som du skrivit om tidigare?
Bobby Äikiä, Han blev mördad av sin mamma & hennes sambo. Läs mera här
Har du någongång ångrat någonting du gjort?
Det har väl alla gjort antar jag. Så självklart.
Har du några syskon?
Jag har inga riktiga biologiska syskon nej. Men halv syskon har jag.

Vilka bloggar läser du?
Jag läser mycket mode bloggar, humor bloggar. Läste väldigt mycket förut. Men nu för tiden hinner jag oftast bara med att kolla mina kompisars.
Vad tycker du om Green day?
Green day är det bästa bandet jag vet faktist. Jag var och såg dom i maj live på ullervi. Det är nog något av det bästa jag varit med om. Jag älskar dom och deras musik verkligen jätte mycket.
Vad tycker du om facebook?
Jag tycker facebook är awesome, ägnar nästan hela min friitid som jag har när jag är hemma åt det.
Tar över hela min dag, skoldagen med för den delen.
Vad gillar du för trosor?
Lite konstig fråga, men jag lovade ju att svara på allt. Jag tycker om spets trosor mycket, men jag tränar rätt så mycket så då andvänder jag oftast björn borg trosor för att det inte ska åka in i röven på mig.
Tighta kläder eller pös pös?
Helt klart båda och. Men tight gillar jag starkt.
Vad fick dig att börja blogga, hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat i flera år, men har skapat ny och ny blogg hela tiden, Jag gjorde det mer för att ha det som en dagbok. Kunna kolla tillbaka på vad jag gjorde den dagen och så.
Det är dessutom kul!
Vem är ditt ex?
Marcus heter han, för några veckor sedan bara. Men det höll inte alls länge.
Varför är du så vacker?
Det är jag inte, jag bryr mig inte alls mycket om hur jag ser ut heller. För jag har bättre för mig.
Gillar du Moa på riktigt?
Dum fråga, Det är klart att jag gör.

FRÅGESTUND

Fick en kommentar att jag skulle skaffa en frågestund här på bloggen, så jag gör väl det. Ni kan fråga vad ni vill. Till exempel, har du några syskon, röker du, vem är ditt ex, osv...
Jag svarar på allt så snart jag kan, puss.

JULDAGEN

Juldagen idag, inget speciellt med det. Har spelat xbox kinect en hel del, även lirat fifa 11. Nu ska man fixa sig och dra ut.

JULAFTON

Vaknar upp och det är julafton, ingen speciell känsla och inte heller någon speciell lycka. En sur och sjuk mamma. Gud vad bra dag, eller inte. David har varit här och lämnat tidningen. Det enda posetiva med dagen en så länge.

HALF OF MY HEART


JUL LOV

Dagen har bara flytit på helt enkelt. Julavslutning idag. Jag & Josephine var julvärdar, det var faktist rätt roligt men känslan innan var rena raka motsatsen. Vi slutade vid tio tiden så jag och nilla lekte nissar och plingade på dörrar för att ge bort julklappar. Vi gick hem till mig och hade det riktigt mysigt. Mötte maria och madde och vi gick och åt på ti amo. En stund fram och tillbaka på torget där efter, men tillslut fick jag min varma choklad ifrån espresso house som jag längtat efter.  Tränade även idag, för första gången på kanske tre till fyra veckor. Jag är riktigt glad för att mina knän klarade sig igenom en hel timma utan att värka över huvud taget! Imorgon får vi se hur det går. Väntas en tre timmars träning med killarna.

Senare var det dags för att mysa sig ner under täcket med min söta lilla data. Att en data kan ge en sådan lycka. Jag är riktigt glad efter denna dagen. Och jag hoppas att det kommer flera sådanna här kvällar. Nu ska jag lägga mig och läsa dandy, skriven av andreas carlsson. Efter det blir det att sova för imorgon ska jag till doktorn,tagga inför det!



A FRIENDSHIP THAT CAN END NEVER REALLY BEGAN

Mitt humör var nere i botten imorse efter att man har fått reda på att det inte blir att så att vi åker till kungälv på jul, så jag beställde kläder ifrån hollywood och köpte mig nytt smink. Nu låter det som om jag och min ekonomi är bästa vänner och att jag kan spendera pengar lite hur som helst, men jag skulle ändå ha gjort detta i morgon men kunde passa på nu när mitt humör behövde en spark. 
Nu sitter man i skolan och har so. Orkar inte göra ett skit så jag fastnade här som vanligt..

ETT BERG AV TVÄTT

Det är söndag och jag har gjort minsta möjliga, så som alla mina söndagar ser ut. Vaknade vid 11.00 och missade gudstjänsten. det tog mig tre timmar att komma upp ur sängen eftersom datan höll mig kvar.

Och oj, vilken helg jag har haft. Att ha pratat med dig varenda dag har bara gjort den bättre.

Att ha orkat sig igenom att jobba idag trotts all huvudvärk och stress. Jag känner mig bara så stolt.

Nu ska man ta sig till tvättmaskinen och slänga i all tvätt man har..


JAY FORE JAY

Efter en helt grym dag är man super glad!

Lucia i skolan, själv skrattade man sig igenom hela föreställningen med mina goda vänner. Jag och flera skyndade oss till bussen och självklart missade vi den precis. Fick vänta tills nästa och kom försent till föreställningen på fregatten istället, vi skulle se en teater alltså. Efter det var klockan halv tolv och vi slutade. Träffade på massa härliga vänner ifrån sth och stenung med. Riktigt Chill. Madeleine, Maria, Jennifer, Hanna & Jag gick runt på torget en stund. Jag köpte en ny plattång ifrån studio west och även choklad till Madeleine. Vi käkade på eat, sallad mums.

 

Efter några timmar var man hemma igen och Jennifer kom till mig. Vi stack ut och träffade Anna, Hade en sjukt kul tid. Snöänglar gjordes massor. Jennifer hängde med mig hem och vi glodde på idol finalen. Yey fore Jay säger jag bara. Röstade flera gånger och det var det värt. Att se hans skratt och höra hans rött är awesome.

Att han vann, fyfan vad härligt!

Inatt kommer jag sova grymt för imorgon väntas det att vara med Robert och Adrian, Kanske Jennifer med.

Även tagga inför a lags match i sundahallen.


I AM SO FUCKING HAPPY

Efter en riktigt härlig dag är man inte ett dugg trött. Började med att gå ner till segersällskapet med klassen. Självklart så kommer jag i tjejernas grupp, alltså den klantigaste. Själv ramlar man över grytorna som vi ska göra glögg av. Och Julia hittar en mus som kryper runt. Madeleine får ett flipp och även Rasmus och Emric ramlar då.

Min klass är väldigt skön ibland. När vi kom tillbaka gick jag, madde & jennifer och käkade pizza. Sedan kollade vi på en film med klassen. Själv så somnade man och när man vaknade kunde man inte röra sig. Jag hatar verkligen mina knän. Massage efter det. Jävligt chill om jag får säga det själv! Jennifer hängde med mig hem. Hon sminkade mig på hennes egna sätt och tro det eller ej jag trodde inte det var jag efter det.. Vi stack till kyrkan för konfimandträff. Vi fick kladdkaka, riktigt mumsigt! När det äntligen var över till Norums kyrka med Jennifer för julkonsert där väldigt många deltog som man kände. Blandannat Linn, Hanna, Jenny, Karin, Madde, Johanna! Alla var riktigt bra, speciellt Karin. Gud vilken stjärna hon är!

Nu ska man läsa Andreas Carlssons bok. Så pussn!


IF WE EVER MEET AGAIN

Denna helgen har varit super duper bra. Började med att man gick hem väldigt mycket tidigare ifrån skolan, det var ju bara hemkunskap liksom. Mamma körde ner mig till centralen för att hämta upp jennifer. Vi gick på resturang och åt kött. Sedan släppte hon oss vid scandinavium två timmar innan idol började. Vi underhöll oss riktigt bra. Tiden gick så sjukt snabbt. Jag blev sminkad och fotad, Vi dansade till ett xbox 360 spel, då det var proppfullt med blickar bland oss. Vi var så duktiga att vi vann varsin tröja. Vi målade skyltar, men texterna ”jennifer&becca, jay rockar, andreas carlsson! Vi gick minst fem varv runt hela stället och gjorde en massa olika aktiveteter. När idol väl började var vi sjukt pepp. Det var riktigt jävla bra. Jag är inte ett dugg besviken för det var länge sedan jag hade så kul. Vi stod upp och dansade och sjöng till dom flesta låtarna. Jay rockar helt enkelt! Perfekt kväll med perfekt sällskap. När vi kom hem kollade vi skräckfilm, självklart somnade jag efter halva. Dagen där på gick vi upp vid sju, då vi sovit i fyra timmar? Tog bussen till stan, nordstan. Längstfram vid scenen stod vi för att se idolerna igen. Riktgigt kul var det. I kön till autograferna, när vi väl kom längst fram stängde dom av det. Och ändrade istället kön till fotokön. Vi blev fotade med idolerna först av alla av en riktig fotograf, bilderna kommer upp när dustin lägger in dom. Åt på resturang igen och sedan till bokhandeln för att köpa andreas carlssons nya bok och få den signerad. Han är riktigt härlig den typen. Idag har man inte orkat någonting faktist. Jennifer har åkt hem och jag är super trött. Så godnatt världen!

RSS 2.0