vi är väldigt söta


Jag äger skiten ur alla

Inte bloggat på ett tag så ja. I förrgår var jag med michelle. Vi gick till ica och hon köpte godis. Skulle sova oss henne den kvällen då, inte för att man var så långt bort. Typ bara 30 meter ifrån hemmet själv. Vi kollade på alvin och gänget 2 & satt vi datan. Umgicks med hennes familj och lite annat. Vi gick upp vid tio tror jag och sedan stack vi och jobbade en stund. Hem till mig och åt. Efter det hade jag löpträning, fys & sånt. Var sjukt härligt. Första ute träningen med laget på länge. På tisdag börjar första inne träningen fast dock i liten hall. När vi kom till mig åt vi igen. Vi gjorde sallad, kyckling, ris & sånt. Väldigt gott faktiskt. Hon sov oss mig den kvällen. Vi ägnade den till att fixa sig tills då idag.. skolan började idag. Slut på sommarlovet tyvärr.. jag vill tacka alla för detta underbara sommarlov. Det har varit grymt fast verkligen inte lika bra som förra. har träffat massa nya vänner. Verkligen massa!. I skolan var det bara information och sånt. Sedan raster hela dagen. efter skolan så stack man till stenungskolan och träffade miljader underbara. blandannat maxxi & elin olsson! jeffy, jag, elin & janna drog till torget. sara kom dit sedan med. vi träffade älskade pommes ludde. fyfan vad jag saknat han! Sedan hem till mig och sedan till kdal. elin hade stuckit hem även. Men då kom Adde till oss och vi gjorde lite allt möjligt kul.

Imorgon ska vi cykla med 8a&b till råön & det suger skit. Kanske slänger upp något video klipp sedan om jag orkar.

/ bec ♥


Den vänder sig ej om som leds av en stjärna

Man skulle möta sara och therese vid tre tiden. men therese e så seg att sara och jag väntade på henne på olika ställen i 40 minuter. Vi stack till torget och träffade där en massa folk. Lilla tjörn runt idag vettu. Vi bestämde att vi skiter i grillningen och äter pizza på bellas istället. När vi gjort det så blev det parad på torget, udda?. Vi stack till sifgården och träffade claudia, ulrika, hanna & moa å. sara hade ett eget litet hus där. Vi typ tänkte bara dra dit för att jag vet inte, haha. Martin och cristo spelade match med 95orna så vi kollade lite typ. Ja var typ lite udda idag känner jag. Haha. Tack för dagen. En av dom sista under detta sommarlov.

/ bec ♥

 


dina lögner förstörde allt

idag har man varit oss nillis hela dagen, vi spelade spel, satt vid datan. kollade två filmer & hade riktigt härligt. hennes familj är allt go den. när vi satt och åt middag sa anders hennes pappa, vad har du gjort under sommarlovet?. träffat fredrik som du var utomlans med förra året. jag bara, anders.. det var i ettan. han bara oj tiden går allt snabbt typ.
när man kom hem var man utelåst i 45 minuter, trevligt va. precis nej.
imorgon träffar man folk & det blir grillning. sista kvällen att umgås innan skolan börjar. för lördag & söndag blir det fest & fixa sig inför starten tyvärr. har så mycket som måste hinnas med liksom.
på söndag kommer älskade jannis hem & jag längtar så mycket.

/ bec ♥

river flows in you

igår var man i stan med sara älskling. först blev det nordstan i två timmar tills liseberg öppnade. där var vi till sju tiden. det var nästan inga köer & det var en toppen bra dag. vädret var la lite si och så men skitsamma. bussen hem var riktigt härlig. vi är tog dom stökigaste väldigt många vet!
idag var jag med sara igen. vi tog en massa kort precis som vi alltid gör. vi kollade även när vallen spelade match i storahöga, vilket var lite upp & ner. p96 innebandyn tränade då med så när de var klara så kom dom ut. kul att träffa alla igen. på söndag börjar vi med träningarna i laget. härligt säger jag bara.

/ bec ♥


en vän som måste köpas är aldrig värd priset

nu sticker jag snart iväg till bussen, lite förseningar och så.. sara och jag drar till  nordstan & efter det blir det liseberg. gick upp vid sju imorse för jag klarade inte av att gå upp tidigare. seriöst, hur ska jag orka gå upp sex varenda dagar när skolan börjar?. kommer inte klara av det.

/ bec ♥

Tänker sällan på vad vi har men på vad vi saknar

Gick upp rätt tidigt. Träffade sara  vid stationen och sedan träffade vi johannes. Vi kollade i affärer och skrattade en hel del. Sedan stack han med tåget till strömstad så sara & jag köpte ben & jerrys, åt typ inget av tre andledningar. Den var äcklig, det var för mycket & jag var mätt. Efter torget så stack vi till mig. sara plattade mitt hår, haha.. sedan fixade vi oss, och tog massa kort, körde lite emo stail men det blev inte så bra.  Vi stack senare till ica och åt kex och ost. Man mötte på moa & therese med. Sara skulle hem och dom med. Så hem till mig för min del och åt middag vid åtta tiden. nu ska man ut och springa sedan hörs vi kanske senare, puss.

/ bec ♥


lev idag, du vet inte vad som väntar dig imorgon

Imorse stack jag ut och jobbade. Sedan träffade jag moa & vi stack till therese som hon bad fixa sig för tre timmar sedan men var inte klar så vi satt i yttligare tre hela timmar och väntade på att hon skulle fixa sig och så. Sedan så stack vi till mig och gjorde lite saker. Sedan till ica och handlade & då stack moa hem och fixade några saker. Vi cyklade till mig igen och sedan tillbaka till ica och handlade ennu mer, då kom david och hängde på. Vi stack ner till kåkenäs och grillade lite. Tog en massa kort och hade riktigt kul. Påvägen hem stannade vi typ  vid spåret och stog där i en halvtimma och snackade. Jag pallade seriöst inte mer för trodde jag skulle pissa ner mig så jag och david stack till kdal & dom hem. Vi var där och gjorde lite allt möjligt i regnet. Det var rätt chill. Han fick följa mig en bit för jag hatar mörker, haha! När man kom hem var man helt slut i benen och nu sitter man här. Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. Funderar på att dra in till stan eller något. Men vi hörs kanske senare.

/ bec ♥


no rose can live forever

You never said I'm leaving, You never said goodbye, You were gone before we knew it,
And only God knew why. A million times we needed you, A million times we cried.
If Love alone could have saved you, You never would have died. In Life we loved you dearly, In death we love you still, In our hearts you hold a place. That no one could ever fill
It broke our hearts to lose you. But you didn't go alone. For part of us went with you,
The day God took you home

Bobby Äikiä, Rest in peace. 12 mars 1995 - 14 Januari 2006

 


om allt bara kunde bli som förr igen


this is a big world, but a litle city

idag har jag träffat kusinerna. orkade inte följa med hem till dom senare på kvällen så mamma och mikael är iväg där nu så får lite tid för mig själv äntligen. jag harl lust att dra ut och träffa folk men jag kan knapt gå, lyckat va?.

släpp min hand nu. för du värkar inte vilja ha mig. du lovar men du sviker lika fort. och du skulle föreställa min bästavän.

/ bec ♥

utan dig, vad vore jag

jag levde som i en dröm för bra för att vara sant. för jag var så jävla glad, för jag fick hålla din hand. men nu går vi skilda vägar, men du ska veta en sak. du var den enda för mig. mina känslor dom är kvar dom försvinner inte snabbt. för jag tänker på våra minnen, allting som vi haft. men du får göra som du vill, men du ska veta en sak. du var allt för mig, och jag saknar våra dar. jag skulle kunna göra allt för att få dig tillbaks. för att kunna skratta och le med dig varenda dag.


a smile makes your day, and mine. smile baby smile



sommaren 2009

jag saknar dig verkligen



det var mer än en måndad sedan jag hörde ett ord ifrån dig, victoria fnatte louise muthwill - jag saknar dig verkligen.

fredag den 13 ( andra inlägget )

Träffade Vivian vid tolv tiden imorse vid stationen. Vi gick snabbt igenom torget och sedan gick vi hem till mig. hon plattade mitt hår och sedan bytte jag kläder för hade  tjoktröja och varma tights på mig. och efter det träffade vi eemelie tomat. Var med henne en stund. Hennes katt är sjukt söt! Sedan om tobias och hans två orust kompisar.  Innan jag och vivi skulle hem och äta så såg jag hanna hjärtat & hennes kompisar. Tobias och hans kompisar skulle följa min vägbeskrivning hem till mig men dom sög på det så vi mötte dom sedan och då kom sara. Vi satt och snackade på konstgräset och sedan hem till mig, IGEN så vi plattade mitt hår och jag bytte om igen, haha lol. Sedan stack vi till sifgården. Just det orust tjejerna stack hem med, haha. Vi kollade på sif-vallen och sif vann. Shiet vad linnea sötnos är grym! Efter det tog vi en massa flummiga kort. Och vi skulle gå upp på  en kontejner och när vi skulle ner fastna jag och ramlade ner, Haha det var så fail. Vivian och tobias stack till stationen och jag och sara till mig och snackade en stund. Sedan skulle hon hem.kanske blir liseberg imorgon med sara och vivian. Beror på hur mycket jag orkar efter allt som hänt. Sedan ska jag på middag oss mina kusiner, ser inte fram imot att se massa fulla människor igen.. Dagen har varit rätt soft och bra annars.

/ bec ♥


fredag den 13

sticker till bussen & träffar vivian bästavän nu.

/ bec♥

everyone make misstakes, remember that


ovaanligt, nej

blev så att man träffade sara och vi tog en massa sjukt snygga kort. vid skolan, tunnlar & en massa andra ställen. sedan hängde även david på & vi träffade senare janna som åker imorgon till stockholm & efter det till polen. vi gjorde lite allt möjligt, och jag skäller precis som en hund bara så ni vet. vi kollade på hockey killarnas fysträning när vi satt och gjorde ingenting. mötte på tristan, filip & madde. så vi lekte på ett dagis så omogna som vi är & sedan började det verkligen spö regna så jag drog hem till min härliga säng.

/ bec ♥




potatisallad

har varit ute med janna en stund nu. vi har ätit lunch tillsammans, humn gissa vad vi åt? sedan träffade vi johan a & jag ville ta reda på vad som sker inne i skolan kommer ju småbarn in & ut hela tiden. det var tydligen konståknings läger lr något sånt. senare träffar jag kanske david och ludde. om inte så blir det sara.

/ bec♥

-


underbara


göteborg med maddi

var i göteborg med maddi idag, vi har gått runt en massa. köpte en hel del faktist, skriver nog mer om det imorgon. hon sover oss mig ikväll och vi har nyss gjort ansiksmasker som var riktigt heta och mysiga. är sjukt sur ikväll och jag hatar verkligen folk som ljuger. ha det bra.

/ bec ♥


två bilder


liseberg - igen

idag var jag och jennifer på liseberg igen, ingen kö denna gång & det var verkligen sjukt skönt. vi åkte dom bästa sakerna och sedan spårvagnen till centralen då hon tog tåget hem & jag bussen hem. nu är man hemma och är helt slut. rummet ser förjävligt ut & jag måste städa igen. kul va?

/ bec ♥

Jennifer gästbloggar

Hey! (:
Jennifer heter jag, och jag gästbloggar för att Rebecca inte orkar skriva ;) Lärde känna denna fina människa på en camping för typ 7 år sedan. Just nu är jag hos henne i Stenungsund. Kom i fredags, åker hem imorgon. I alla fall, så har vi vart inne i Göteborg nästan hela tiden. Älskar det, älskar staden.

I fredags shoppade vi på Nordstan och NK, köpte ett supersött klädset till min kusins bebis. Sedan åkte vi Göteborgshjulet och var uppe i Läppstiftet. Hyrde filmer på Hemmakväll och kollade på Disturbia. Sedan såg vi Närkontakt mitt i natten, och det var inte så jättesmart. Den var asläskig, knappt vi vågade sova sedan xP Så jag låg och kollade på en gammal musikal som Rebecca var med i, medan hon typ halvsov. Sedan lyssnade vi på musik tills vi somnade.

Skulle gått upp vid 6, men vaknade istället runt 10. Så vi åkte in till Liseberg och där har vi vart tills nu typ. Imorgon ska vi dit igen, innan jag tar tåget hem på kvällen.

Ha det så bra! Kram, Jennifer.

Sitter på tåget påväg till göteborg. Det r...

Sitter på tåget påväg till göteborg. Det regnar snygga killar för fullt! Och jag är döds trött. Inte så lyckat direkt. Men vi hörs senare, puss!


stor städning

idag har jag städat igen, börjar bli trött på det. men det blir ju aldrig klart! så går det när ens rum är sjukt stort. jag borde samla pengar till en sån tjej som städar åt en, eller så säger man bara till sin mamma! har beställt 300 foton till min gaderob som jag gör varje månad med & vi har även köpt en massa nya saker till hemmet. david ger mig dampatack snart för han spamar sönder mig på min mobil.
och justdet, jag hittade en iphone för ett bra pris. funderar starkt på att köpa den. fasten jag fick ny mobil för en halv månad sedan.. (a)

/ bec ♥

bilder ifrån igår


manboy, manboy - you can call me manboy ...

igår var jag varit med janna, sara, fanny, elsa, elin, adrian, poontus & therese. vi var varit på marknaden på torget, även hemma oss fanny. donken, pizzerian & lekplatsen befann vi oss även på. har haft en sjukt rolig dag och gjort awesome saker. orkar inte tilläga mer. lägger upp ett vidieo klipp ifrån donken sedan.

idag har jag sovit & sedan städat en del av mitt rum. haha har en massa kvar att göra innan jennifer kommer på fredag vid nio på morgonen. imorgon sticker jag till liserberg med therese förmodligen & kanske några mer.
sara har fixat min design idag med, ett stort tack till henne med!

/ bec ♥



hemma igen, äntligen

igår kom man hem till stenungsund då. har blivit förskyld, men det är ju inte så konstigt eftersom jag sitter i få kläder ute mitt på natten! var på torget med maddi en stund idag och fikade. sedan följde jag med mammi och handlade. tröttnade på henne rätt snabbt så tog bussen till kdal och träffade älskade mois. hon passade en urgullig hund med! tog en massa kort osså. kanske lägger upp ngra om jag orkar. ikväll blir det utgång! och om ngra dagar kommer jennifer hit. riktigt stort plus på det!

/ bec ♥


RSS 2.0