Jag är lycklig, trots allt

igår var en bra dag, en väldigt bra dag.
plugget kom först. men efter det drog jag & madilu å käka, efter det blev det torget en stund.
fick snackat med rätt många igår med, och det kändes sjukt bra efter.  om en stund drar jag till skolan igen. efter det träffar jag förmodligen ludde pommes, awesome.
jag har världens bästa vänner

/ bec ♥

10/10-10

idag är det en dag som är egentligen en lyckodag eftersom det är 101010 idag. men den blev till rena raka motsatsen. stor förlust mot älvstranden som vi annars brukar vinna mot med 7-2. gick förjävligt enligt mig men dom andra är hyfstat nöjda. kanske e jag som kräver för mycket, eller?
efter matchen stack jag till janna & vi åkte till norums kyrka. hälsade på bobby.. & sedan gudstjänst med janna&elsa. 17 gudstjänster kvar bara!
imorgon blir det skola & bara plugg, eftersom det e prov dagen därpå.
/ bec ♥

today is a good day

åh denna dagen har jag väntat till riktigt länge. bara inte någonting går snett så kommer dagen att bli awesome. just nu har jag mentorstid & olof är verkligen helt störd. han står och tar på sig själv och förklarar en massa som jag inte fattar. nu öppnade han dörren och folket där ute skriker. han gjorde det vara för susanne står där & han får stånd av henne.
haha, om tio timmar har matchen nyss börjat, tagga nu.
/ bec ♥

öxabeck

justdet, glömde berätta att imorgon sticker vi brudar iväg med alaget till öxabäck tror jag det hette! ligger cirka en & en halv timma härifrån. kommer hem ngn gång mitt i natten. men värt är det självklart eftersom robban står i mål i motståndarlaget tygriket 99. robban är en tränare ifrån innebandy lägret x3m för er som undrar!
även nu dom senaste veckorna har allting varit lite wierd, rykten och skit. så jag har bestämt mig för att börja om på nytt. skita i det gamla & liksom leva livet nu. göra vafan jag vill, släppa loss liksom. chilla liskom, det är grejen.
/ bec ♥
bilden är fan två veckor imorgon, ett grattis? nej jag skoja.
donken med några tjejer efter vi seglat med klaassen, vääärt som fan!

livet är för kort för idioter

känner att det går rätt segt för mig på denna blogg sidan här fan. men hallå eller chilla, jag har annat för mig.
igår var man med brudarna thulin, berntsson & soovik. dommarutbilning med en massa andra då. fem timmar i ett varmt rum för ett möte, segt. men värt det var det allt. när man kom hem var man helt slut. imorse orkade man fan inte ett skit. skooolan, efter det blev det konfa vilket suger som fan. vill inte fortsätta. men vad gör man inte för en moppe liksom? har typ miljontals läxor hela tiden. säger bara det, 8an är värst hittils.
mamma ligger även inne på sjukhus, så blir väl att hälsa på henne sedan antar jag.
/ bec ♥

RSS 2.0