I JUST HAVE SEX, AND IT FELT SO GOOD

Dagen började med att jag steg upp ur min dubbelsäng runt sju tiden. Tog mig lång tid att göra mig i ordning. Åkte till Adrian vid halv tio och vi drog till kyrkan för gudstjänst. Det var rätt okej idag med. Lite segt då och då. Kyrk kaffet efter var bara helt grymt. Jag, Cristobal, Adrian, Robert & Daniel satt vid ett bort med några kakor och skum munkar var. När Adrian ska ta sin tugga trycker Daniel sin hand emot så han får munk i hela ansiktet. Då jag kastar min munk på Adrian och sedan kastar vi runt den ett tag tills den hamlar i mitt saft glas då jag slänger den på bordet.. Ber snälla Veronica om hjälp och hon tyckte vi var som tre åringar. Tappade även ketchup över bordet. Herregud, detta skedde i en kyrka! Efter alla klanterier, Ner till torget för att sälja bingolotter med Jenny, Andrea, Caroline och där träffade vi Rebecca & och Emma med. Dom fick sålt en hel del och självklart fick jag inte sålt en enda. Jag känner mig så lyckad verkligen. Träffade Adrian och Robert när vi var klara med det och Robert lyckades även med en hel del klanterier han med. Han glömde sitt kreditkort två gånger, en gång på eat och en gång på mc donalds. Även hans cykel lås gick sönder, nyckeln fastnade i och gick av. Den fick vi knipsa av med stora saxar ifrån Team Sportia. Tack gud att vi fick hjälp tillslut. Vi drog hem till mig efter ett tag och eldade lite granna, Var rätt nice endå fast lite sjukt. Vid fem till Caroline, mysigt!

 

Toppen dag helt enkelt, Även gårdagen var bra. Match mot pixbo & sedan hem till Caroline och Andrea med Adrian. Blev inlåst på hennes toalett och ramlade även ner för trappan!

Så nu vet ni det, pus


ALL OR NOTHING

Jag började dagen med en frukost. Tog på mig ett par stora jeans och ett linne och stack till skolan med min sexiga röda jacka. Pernilla mötte upp mig som vanligt och efter ett tag mötte vi Michelle med. Fyrgrupperna var det som gällde idag. Det gick endå väldigt snabbt. När man är flitig som jag så är det inga problem. Sticker ner till sundahallen nu och tränar. Efter det blir det att kolla innebandy matcher resten av kvällen. Försök att ha det lika roligt som jag people, ciao!

RSS 2.0