Caaaroline här

Gästbloggare här vafan  !
Nejmen cha cha bloggen ! äntligen har jag fått säga det , DREAM CAME TRUE ! fast nä.
Okej men nu till saken , det är så att becca har förstört sina datorer , och den som fungerar har ett crappy tangentbord, så nu är den bästa ,coolaste Caroline fucking Nilsson här och gästbloggar !

Förra torsdagen spelade vi i alla fall första matchen i gothia cup och vi mötte ett lag som jag inte kommer ihåg namnet på , men på våran lagsida står det att dom hette CL98IC .. Say what ? men aja dom var i alla fall fjolårets vinnare av gothia , och jag tycker att vi gjorde en bra match mot dom , slutresultatet blev 5-1 till dom .
Var hemma ca kl 12 så det var ganska värt att gå upp 7 i mitt fall, kl 6 i beccas fall .

Dagen efter var det att gå upp kl halv 7 , lovely.. Vi spelade första matchen mot hofsta och ledde efter första perioden . Vi tappade sedan vårat spel, kondisen höll inte och vi förlorade våran ledning . Matchen slutade 3-2 till dom .
Efter matchen drog jag och hälften av laget och badade , riktigt chill förutom att victoria tappade sitt armband som man hade till skåpet , så vi fick leta men det löste sig :)
Sen åt vi mat på läktaren , inte luffigt alls, nejnej , men who cares det var myysigt ..
Efter det åkte vi till nästa match , som var på tredje våningen i ett höghus , ganska strange, men annorlunda upplevelse ;o

Vi mötte Fagerhult ,ett lag som inte var så starka på planen , men hade väärsta heja klacken . Vi började matchen dåligt men kom sedan in i det . Det såg ut som om vi skulle ta det, men fagerhult hade jävligt mycket tur. De fick en straff som gick in ,sedan ett skott som gick på våran spelares klubba och in i mål .
Domarn blåste av matchen när andrea rundar målet och skall precis passa till emma som hade mål chans. Matchen slutade lika ,orättvist men that´s life .
Sen blev det PIIIZZZAA ! 175:- för en pizza med ost och hela skinkbitar.
Resturangen hade inte kebab, men tar ändå så mycket för en äcklig liten pizza ! okej den var inte äcklig men kopper gör fan det bättre.
Efter att ha tömt lag kassan på resturangen så drog vi till det discot.
Hade förväntningar att det skulle vara helt packat så att vi knappt skulle komma in , men vad tror ni ? HELT JÄVLA TOMT . Fast inget kan stoppa stenungsunds f96 från att ha kul , så vi dansade med några blåsta bimbos ,som vägrade släppa loss. dom stog och gned sig mot varandra och fortsatte med det hela fkk kvällen . Men folk får väl vara som dom vill , vi hade det awsome ändå !

Oshiet va långt detta blev men alla ni som läste hela är får leva ett långt liv !  eller något..  men aja that´s it fåår tuwnajt, slip tajt , gudnaijt !
Eller om ni ens läser detta på kvällen men aja , take care people , lööv änd pizza ,remeber!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0